24/7 Customer service 06-20165656

Rioolwerkzaamheden

Rioolproblemen zijn vrij snel op te merken. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat het water in het toilet hoog komt te staan na een toiletbezoek. Het kan ook zo zijn dat tijdens het douchen het water ineens niet meer wegstroomt. De overlast is vaak groot en u wilt voorkomen dat de omvang van het probleem nog verder toeneemt. Delta Loodgieters is in staat om uw riool op de juiste wijze te inspecteren. Wij kunnen zonder schade, met behulp van een camera, het probleem eenvoudig lokaliseren. Hierna verhelpen we zo nodig het probleem direct. De rioolwerkzaamheden die wij zoal uitvoeren:

  • Het verhelpen van verstoppingen
  • Het vervangen, repareren en aanpassen van riolering
  • Aanleg van nieuwe riolering
  • Reparaties van het riool binnens- en buitenshuis
  • Rioolinspectie (met een camera indien nodig)

Wij helpen u ook met andere rioolproblemen

Problemen aan uw riool kunnen heel uiteenlopend zijn. Van een verstopping, blokkade, lekkage tot aan roestvorming. Soms is de riolering aan vervanging toe en geven wij dit na inspectie bij u aan. Bij een goede reparatie of aanleg komt veel meer kijken dan men denkt. Wij voeren zo nodig het volgende uit: grond- en graafwerkzaamheden, kabeltracering, openbreken van vloeren, juiste klasse PVC en PE, aansluiting op het hoofdriool en dergelijke. Schakel dus een vakkundige loodgieter in en neem contact op met Delta Loodgieters. Heeft u al wat problemen aan uw riolering achter de rug, dan kan het zijn dat de riolering is verouderd. In verouderde rioleringen bevinden zich vaak gietijzer. Dit verroest snel en kan zorgen voor ophopingen. Het vervangen van uw riolering kan in dit geval een oplossing bieden. Ieder rioolprobleem is uniek en daar hebben wij altijd een oplossing voor. Erkent u een van bovengenoemde problemen? Dan kunt u ons hier altijd over contacteren.

Bij grotere rioolwerkzaamheden maken wij vooraf een duidelijk overzicht door middel van een offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u gerust en op de hoogte. Aarzel niet om te bellen via 06 – 2016 56 56, te mailen naar info@deltaloodgieters.nl of een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Loodgieter Utrecht – Projecten