24/7 Customer service 06-20165656

Loodgieter Utrecht

De loodgieter in Utrecht
De loodgieter in Utrecht
Loodgieters in Utrecht
Professionele loodgieters in Utrecht

Diensten

Ons bedrijf biedt tal van diensten aan op het gebied van water en sanitaire klussen. U kunt hier meer over lezen in ons menu. Wij verdiepen ons voornamelijk in reparatiesvervangingen en renovaties van badkamers en toiletten. Toch variëren onze werkzaamheden van het preventief inspecteren tot aan smart technology installaties voor detectie van lekkages. Vindt u niet wat u zoekt? Vraag ons naar de mogelijkheden. Een aantal van ons meest gevraagde diensten die wij aanbieden zijn:

Lekkages

Wij zijn specialisten in het detecteren en repareren van water en gaslekkages in woningen en bedrijven. We zoeken de oorzaak voor u uit en kunnen we u voorzien van een verslag of detectierapport. Veel voorkomende water- en gaslekkages kunnen vaak voorkomen worden. Bijvoorbeeld door hier extra op te letten bij de aanschaf van een nieuwe woning.

Verstoppingen

Het komt regelmatig voor dat u iets per ongeluk in het toilet laat vallen of teveel toiletpapier heeft doorgespoeld. Verstoppingen zijn er in alle vormen en op verschillende plaatsen in en rondom het huis. Heeft u bijvoorbeeld vaker last van verstoppingen, dan kan het probleem dieper in uw riolering zitten. Hierdoor kan het zijn dat water slechter doorstroomt. Wij kunnen u hierbij helpen, en hierover advies geven.

Gas of waterleiding

Regelmatig gebeurt het dat er in een woning een gasontploffing plaatsvindt. Vaak komt dit door gasleidingen die slecht zijn aangelegd. Laat leidingwerk daarom altijd door een professioneel bedrijf aanleggen. Komt er binnenkort een nieuwe keuken of moet er een aanpassing plaatsvinden? We zijn bekwaam en uitgerust met gereedschap en apparatuur van enkel de beste kwaliteit. Wij zorgen dat uw woning zo veilig mogelijk van gas- en waterleiding wordt uitgerust.

Sanitaire werkzaamheden

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Wilt u uw plannen eerst bespreken of advies hierover krijgen? U kunt bij ons terecht voor het renoveren, verbouwen en installeren van badkamer en keukenvoorzieningen. Wij houden ons up-to-date met de modernste sanitaire voorzieningen. Denkt u maar aan het installeren van een Sanibroyeurfonteintjesbidetsinbouwtoiletten en elektrische kranen. Wij weten als geen ander dat woningen moderniseren, en daar groeien we met plezier in mee. Neemt u contact met ons op wanneer uw badkamer, toilet of keuken toe is aan een opfrisbeurt.

Dakbedekking

Daken zijn er in verschillende soorten, van zadeldaken en vlinderdaken tot tentdaken en wolfsdaken. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken. Voor de meesten lijkt het maar zwarte massa dat het huis bedekt maar niets is minder waar. Platte daken zijn het beste startpunt voor verduurzaming en innovatie van je woning. U zult nooit meer hetzelfde naar een plat dak kijken wanneer men goed beseft wat er allemaal mee mogelijk is. Wist u dat een plat dak veel eenvoudiger te isoleren is en zonnepanelen vaak goedkoper zijn op een plat dak?

Zink en lood

Naast het bedekken van platte daken, mogen zink en loodwerken niet in ons lijstje ontbreken. Lood wordt nog wel verwerkt in o.a. de kant van een plat dak en langs de schoorsteen. Zink kan op allerlei manieren toegepast worden op zowel woningen en gebouwen. Wij verwerken dit voor u in een mooi eindresultaat. Voor al uw vragen over dakgotenhemelwaterafvoeren en dakkapelen kunt u bij ons terecht.

Rioolwerkzaamheden

Ondanks dat riolering binnen en buitenshuis onzichtbaar is, bent u hier dagelijks van afhankelijk. Een verstoppinglekkagevieze lucht of borrelend geluid kan dan erg vervelend zijn. Gelukkig heeft dit altijd een oorzaak en is dit door onze loodgieter te verhelpen. Rioleringsproblemen kunnen lastig zijn maar dat hoeft niet. Zelf kunt u uw riolering ontstoppen maar is dit slechts een tijdelijke oplossing. Vloeibare en chemische ontstoppers lijken het op te lossen, terwijl dit in de toekomst zelfs erger uitpakt omdat u hiermee de buizen beschadigt. U bent dan nog verder van huis. Laat hier een professionele loodgieter naar kijken voordat u tegen hogere kosten aanloopt.

Werken met de beste merken

Delta Loodgieter Utrecht werkt alleen samen met de beste sanitaire merken. Zo krijgt u de kwaliteit die u verdient. Door onze ervaren en enthousiaste loodgieter verzorgt ons bedrijf jaarlijks vele projecten waarbij affiniteit en duurzaamheid centraal staan. Omdat we enkel gebruik maken van A-merken, bieden wij u hiervoor garantie op de door ons geleverde en geïnstalleerde sanitaire installaties. Onze loodgieter zit al meer dan 10 jaar in het vak. Wij helpen u in en rondom het huis van een lekkage onder het keuken kastje tot een verstopping in de rioleringen. 

Overzicht van handelsmerken en groothandels :

Loodgieter Utrecht online

Vergeet niet te kijken naar oude klussen van een loodgieter, dit kun je gemakkelijk vinden op sociale media of via recensies. Je kunt er ook voor kiezen om een loodgieter in Utrecht te volgen via sociale media, zodat je een indruk kan krijgen van hun werk of door gebruik te maken van relevante hashtags. Zit je met een vraag of wil je weten welke mogelijkheden een loodgieter in Utrecht aanbiedt, leg dit voor of stuurt u een foto in met een korte omschrijving.

Vergelijk de reactietermijn en of je bijvoorbeeld tijdens een telefoongesprek wel professioneel en vriendelijk aangesproken wordt. Ook dit, draagt bij aan een betrouwbare loodgieter in Utrecht. Zorg dat u uw vragen over betalingen liever op schrift hebt, hetzij een email of een bericht. Zo is voor beide partijen duidelijkheid en transparantie, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Neem contact op

Bent u al klant of wilt u een klant worden? en heeft u een vraag of een opmerking? Bel ons op het nummer 06-20165656 of stuur een mail naar info@deltaloodgieters.nl en wij zoeken voor u naar de beste oplossing. Zoekt u naar loodgieter lekkage Utrecht? U bent hier bij het juiste adres