24/7 Customer service 06-20165656

Zink, lood en koper

Lood en Zink

Delta Loodgieter Utrecht beschikt over de middelen en kennis om lood, zink en koper in een mooi eindresultaat te verwerken. Zink en lood worden gebruikt bij uitvoeringen op het dak, goten, dakkapellen, schoorstenen en gevels. Alles kan op maat naar uw wens gemaakt worden. We maken enkel gebruik van materialen die jaren mee gaan. Onze leveranciers bieden ons immers een breed scala aan de beste kwaliteit en duurzaamheid rondom materialen. Daken zijn er in steeds meer vormen en maten. Onze loodgieter is van alle daken thuis, u kunt ons inzetten voor:

  • plaatsen en vervangen van goten van zink, lood en koper;
  • We werken ook om de schoorsteen;
  • hemelwaterafvoer;
  • het bekleden van daken en/of gevels met zink, lood en/of koper;
  • platte daken van bitumen of epdm;
  • lekkagesopsporen en verhelpen

Vragen over zink en lood

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het opsporen van een lekkage. Bel onze loodgieter voor al uw water, gas en sanitaire klussen in en om het huis. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 20 16 56 56 of mailen naar info@deltaloodgieters.nl.

Onze voordelen:

  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Spoedreparaties
  • Ervaren loodgieters

Al ruim 10 jaar houdt onze loodgieter zich bezig met kleine klussen, grote klussen en aan uiteenlopende projecten. Indien de loodgieter zelf even niet kan, heeft hij een team aan betrouwbaar netwerk dat hij kan inzetten. Zo weet u zeker dat u krijgt waar voor u hebt betaald, kwaliteit.
De voordelen van een kleinschaliger bedrijf dat is natuurlijk dat we sneller paraat staan, is er nauwer klantencontact, u ziet een bekend gezicht en en we zijn erg flexibel. We weten als geen ander dat het vakmanschap en de betrouwbaarheid hoog in het vaandel moeten staan. Heeft u daarom last van sanitaire complicaties, lekkende leidingen, is uw toilet of badkamer aan renovatie toe? Of heeft u last van een nare lucht uit uw afvoeren, Heeft u vragen over zink & loodwerk? Onze loodgieter van Delta Loodgieter Utrecht maakt op uw verzoek, een prijsofferte, een lekdetectie rapport of een verslag voor uw verzekering. Zo, kunt u met een gerust hart eventueel schade voorkomen, repareren en vervangen door onze professionele loodgieter.

Loodgieter Utrecht – Projecten